Var kan man köpa billig tandblekning?

Att bleka tänderna själv hemma är det klart billigaste sättet om du vill få vitare tänder. Här nedan har du en lista på olika metoder för hemmablekning som finns att köpa online.

Billig tandblekning hemma

Att utföra en tandblekning hemma kostar olika mycket beroende på vilken metod man använder. Den dyraste metoden är den som inte fungerar och den ska man ju helst undvika.

Att gå till tandläkare kan inge viss trygghet och känsla av garanti. Det är också den metod som har det högsta priset så vill du inte göra din tandblekning hemma är det att rekommendera. Priserna på tandblekning hos Folktandvården kan du se här.

Vill du testa och göra din blekning billigare hemma kan du kolla in våra tabeller med jämförpriser på olika kit. Vi har valt att dela in de i listor beroende på typ av blekningsmetod. Välj metod här:

Hur mycket kostar en Zoom tandblekning?

Att bleka tänderna med en Zoom behandling kostar mellan ca 2.800 - 4.000 kr. Det är värt att kolla runt hos olika kliniker för att spara pengar på din Zoom tandblekning.

Vad kostar det att bleka hos Folktandvården?

Priset varierar en hel del beroende på vilket landsting du tillhör. Från 2200 kr upp till 4100 kr för blekning av tänder i båda käkarna. Se listan med ditt landstings priser för tandblekning.