Whitening tandkräm

En typ av tandkräm som finns att köpa är de som utges för att ha Whitening effect. I de allra flesta fall innebär det inte att Whitening tandkrämer har blekningsmedel i sig. Istället innehåller tandkrämen polerande mikropartiklar.

Dessa mikropartiklar kan slipa och polera tänderna för att avlägsna missfärgande ämnen och beläggningar. En viss risk för repning av emaljen kan förekomma och man bör därför inte överanvända whitening tandkrämer.

Tandkrämer med blekning

Ett par tillverkare har tagit fram tandkrämer som innehåller blekningsgel. White One är ett märke med en sådan tandkräm. De marknadsför den som att ge 2 nyanser vitare tänder på 14 dagar. Dock anser de att den är ett komplement till deras tandblekningspenna. Tandkrämen kan förlänga effekten av blekningen och motverka ny missfärgning.

Whitening tandkrämer utan blekmedel och utan slipmedel

Jo, det finns faktiskt såna tandkrämer också. BlanX White Shock är en sådan tandkräm. Den innehåller ett extrakt från en lav som växer i arktiskt klimat. Tillsammans med ett patenterat ämne som kallas för ActiluX ges dina tänder ett vitare utseende när du ler. Men bara när du ler!

Tekniken bygger på att de aktiva ingredienserna fäster på tänderna och aktiveras av vanligt solljus. Ljuset kommer bara åt när du ler och visar dina tänder.

Köpa Whitening tandkräm online

Namn
Effekt
White One
2 nyanser på 14 dagar
beconfident
Vitare tänder på 2 veckor

Vilka metoder för tandblekning hemma finns?