Tandblekningspennor

tandblekningspenna

Om du vill bleka tänderna på ett enkelt sätt själv så är tandblekningspennan ett bra alternativ. Pennan är fylld med blekgel som du trycker ut och penslar på de tänder du vill bleka. Det finns såklart både för- och nackdelar med att använda tandblekningspennan.

För- och nackdelar med pennor för tandblekning

Fördelen är att du slipper krångel med tandskenor och direkt framför spegeln kan applicera din blekgel. Du kan dessutom ha med dig pennan överallt och göra din blekning. Nackdelar med tandblekningspennan är att det är svårt att komma åt vissa ytor på samma sätt som en tandskena fylld med blekgel kan.

Var kan man köpa tandblekningspenna?

Det finns några olika tandblekningspennor att välja på. Här nedan har vi sammanställt en tabell med några förslag på pennor du kan beställa på nätet.

Namn
Blekmedel
Pris
Confidentsmile
Sodium Percarbonate
249 kr
Dentaworks
Sodium bikarbonat
399 kr
WhiteOne +
Sodiumperborat
349 kr
SimpleSmile
Sodium bikarbonat
249 kr
DiamondSmile Natriumklorit 299 kr

+ WhiteOne säljer en extraprodukt som kan boosta resultatet med upp till 2X. Det är en liten enhet som sänder ut plasmaljus och kallas för Blue Light. Den kostar 149 kr men användning av den gör att din blekningspenna räcker längre.

Manualer på svenska

Alla som säljer tandblekningspennor brukar skicka med manualer för hur de ska användas. De vi listat ovanför har alla sin manual på svenska. Det gör det enkelt att förstå hur man ska applicera, hur länge man ska vänta och när och hur man kan skölja munnen eller äta efteråt.

Vilka metoder för tandblekning hemma finns?